Μια ακόμα γεύση από το μαγικό κόσμο του WRC θα έχει την ευκαιρία να πάρει ο μία φορά παγκόσμιος πρωταθλητής Φρανσουά Ντιβάλ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Στόμπαρτ Φορντ, ο Γάλλος θ’ αγωνιστεί στο ράλι Γερμανίας, τον επόμενο μήνα. Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη απόφαση, ο Γάλλος πρώην πρωταθλητής δήλωσε σχετικά, «Το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ξανατρέξω με την ομάδα της Στόμπαρτ Φορντ το χρωστάω στον Μάλκομ Ουίλσον και στον Κριστιάν Λοριό. Εύχομαι να έχω κάποια καλά τεστ στις εβδομάδες πριν τη Γερμανία και να μπορέσω να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Το γερμανικό ράλι είναι πολύ καλό και κάθε χρονιά που έχω μετάσχει έχω φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω και φέτος».

Από την άλλη πλευρά, ο  γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάλκομ Ουίλσον, μιλώντας για την επιστροφή Ντιβάλ, δήλωσε όλο νόημα, «είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον Φρανσουά ξανά πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού Ford Focus RS. Θα δυναμώσει την ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε πίσω. Πραγματικά απολαύσαμε τη συνεργασία μας το 2008 και δεν αμφιβάλλω ότι θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει με την επιστροφή του στη Γερμανία τον επόμενο μήνα».