Μια νεαρή Αυστραλή σκέφτηκε έναν πρωτότυπο, η αλήθεια είναι, τρόπο για να μην χρεωθεί υπέρβαρη βαλίτσα στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την «καμπάνα».

Η 19χρονη Αντριάνα Οκάμπο φόρε έξι κιλά ρούχα (!) ωστόσο όπως αναφέρει η Independent η προσπάθειά της στέφθηκε με αποτυχία καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο 62 δολαρίων.

«Είμαι μικρή και μικροκαμωμένη, αλλά έμοιαζα με το ακριβώς αντίθετο», είπε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είδε το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να βγάζει ένα καροτσάκι με ζυγαριά καθώς πήγαιναν να επιβιβαστούν.

«Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε το βάρος από τις βαλίτσες μας είναι να το βάλουμε εμείς οι ίδιοι, οπότε αρχίσαμε να βάζουμε τα μπουφάν και τα παλτά μας», είπε.

«Εκτός από τα στρώματα από μπουφάν και πουλόβερ, είχα φορέσει φαρδιά παντελόνια και τα γέμιζα με μπλουζάκια και το iPad μου μέσα σε αυτά. Φορούσα περίπου έξι στρώματα ρούχων και είχα πράγματα στις τσέπες μου».

«Όλοι στην ουρά μας κοιτούσαν και γελούσαν μαζί μας, ήταν κάπως ντροπιαστικό. Οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν που καθυστερούσαμε το αεροπλάνο» είπε στη συνέχεια.