Η μητέρα του γαμπρού έκανε μια εμφάνιση στον γάμο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Στη πιο σημαντική ημέρα του γιου της, η ξανθιά γυναίκα – το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό – έβαλε ένα εντυπωσιακό και… λαμπερό λευκό φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, με διαφάνειες στο πάνω μέρος του, που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο TikTok έγιναν viral. Το βίντεο αναρτήθηκε από την κόρη της και έχει συγκεντρώσει πάνω από 174.000 views, σύμφωνα με τη New York Post.

To σούπερ glamorous φόρεμά της δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media… «Η νύφη ήταν ΟΚ με το γεγονός ότι έβαλε άσπρο;», αναρωτήθηκε κάποιος.

@nikita18xo

my mother for brothers wedding😍😍😍

♬ Beautiful – Akon

«Είναι η μέρα της νύφης, όχι η δική της. Πιστεύω ότι είναι κάτι ανατριχιαστικό εκ μέρους της», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Γιατί φοράει άσπρο;», ξέσπασε ένας άλλος σχολιαστής. «Δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί να έρθει στον γάμο μου, μητέρα ή μη. Δεν είναι η μέρα τους, είναι η δική τους».

Παρόμοια οργισμένα σχόλια είχε προκαλέσει πρόσφατα και η σέξι εμφάνιση μιας άλλης μητέρας του γαμπρού με ένα μαύρο μίνι φόρεμά της, με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία για την τελετή.

«Είναι μαύρο όμως, σαν να πηγαίνει σε μια σέξι κηδεία», παρατήρησε κάποιος άλλος.

«Είναι το στιλ “κοιτάξτε με”. Είναι πολύ ντροπιαστικό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο για την εμφάνιση.

Στην περίπτωση αυτής της μητέρας, πάντως, υπήρχαν και εκείνοι που την υποστήριξαν. «Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το φόρεμα. Αν το σώμα μου ήταν τόσο τέλειο όσο το δικό της, θα το φορούσα κι εγώ. Άσε που δεν φοράει άσπρο», σχολίασε κάποιος.