Η μητέρα του γαμπρού βρέθηκε στο στόχαστρο για το ρούχο που επέλεξε να βάλει στον γάμο του γιου της. Το «κιτς», όπως αποκλήθηκε, μαύρο μίνι φόρεμά της, με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία για την τελετή έκανε πολλούς να σχολιάσουν ότι η εμφάνισή της παραπέμπει περισσότερο σε μια «σέξι κηδεία».

Αυτή την εβδομάδα, μια νύφη – η οποία πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ – ανάρτησε φωτογραφίες από τη σημαντική ημέρα της ζωής της στα social media. Ένας ανώνυμος χρήστης του Reddit μοιράστηκε τις εικόνες στο φόρουμ του Wedding Shaming όταν εντόπισε την πεθερά και την ασυνήθιστη επιλογή των ρούχων της για τον γάμο.

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι η μητέρα του γαμπρού, να στέκεται δίπλα στο ζευγάρι ντυμένη με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, με ένα μεγάλο άνοιγμα στο μπούστο.

Καλώντας τα 503.000 μέλη να σχολιάσουν το ντύσιμο, ο άνθρωπος που ανάρτησε ανώνυμα τη φωτογραφία έγραψε: «Εμφάνιση πεθεράς στον γάμο στην εκκλησία».

Η εικόνα έχει διχάσει και έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 σχόλια.

«Τουλάχιστον δεν είναι λευκό», έγραψε κάποιος, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη γυναίκα.

«Είναι μαύρο όμως, σαν να πηγαίνει σε μια σέξι κηδεία», παρατήρησε κάποιος άλλος.

«Είναι το στιλ “κοιτάξτε με”. Είναι πολύ ντροπιαστικό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα «κιτς», ένας πέμπτος σχολιαστής παρατήρησε: «Ουρλιάζει για να έχει πάνω της την προσοχή».

«Σε ορισμένους πολιτισμούς, το μαύρο θεωρείται αγένεια, καθώς μπορεί να εκφράζει πένθος. Όμως θεωρείται εντάξει σε άλλους», σχολίασε κάποιος. «Σε ορισμένους πολιτισμούς όμως, η εμφάνιση με μικροσκοπική φούστα στην εκκλησία μπορεί να θεωρηθεί ακατάλληλη».

Άλλοι πάλι δήλωσαν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν οι δικοί τους συγγενείς εμφανίζονταν στον γάμο τους με ένα αντίστοιχο ρούχο. Υπερασπιζόμενος τη γυναίκα, ένας σχολιαστής έραψε: «Αν η μαμά μου ήταν τόσο καλή εμφανισιακά, θα της έλεγα να το βάλει».

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το φόρεμα. Αν το σώμα μου ήταν τόσο τέλειο όσο το δικό της, θα το φορούσα κι εγώ. Άσε που δεν φοράει άσπρο», τη στήριξε κάποιος άλλος.

Ορισμένοι παρατήρησαν ότι το μαύρο στους γάμους δεν θεωρείται πλέον στιλιστικό λάθος με αρκετούς να λένε ότι το διάλεξαν ακόμη και για τα φορέματα των παρανύμφων τους.