Ένας σεκιουριτάς στις ΗΠΑ αποθεώθηκε από τους οπαδούς του αμερικανικού ποδοσφαίρου και έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τις μαζορέτες…. όταν αποφάσισε να χορέψει μαζί τους. Ο «φύλακας» σόκαρε τους φαν του ποδοσφαίρου αφού έδωσε μια παράσταση – έκπληξη ως μέλος της χορευτικής ομάδας του Πανεπιστημίου του Τενεσί.

Ο ξεχωριστός χορός συνέβη κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ της ομάδας του Τενεσί και του Πανεπιστημίου του Κεντάκι. Σε ένα βίντεο του TikTok που δημοσιεύτηκε από τη χορευτική ομάδα, ένας φρουρός ασφαλείας ντυμένος στα χακί και ένα μπλε μπλουζάκι πόλο φαίνεται να στέκεται πολύ κοντά στις τσιρλίντερ και να μην δέχεται να απομακρυνθεί παρά το γεγονός ότι του έγιναν οι σχετικές υποδείξεις.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε το «επεισόδιο» ήταν ένα δρώμενο που είχε σκαρφιστεί ο προπονητής των τσιρλίντερ και ο «σεκιουριτάς» ήταν ένας επαγγελματίας χορευτής. Η υποδοχή ήταν τρελή. Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο ήταν εξίσου ξετρελαμένοι με την απόδοσή του. Κάποιος είπε: «Το χτύπημα με τα μαλλιά ήταν το παν».

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο «σεκιουριτάς» είναι ο Michael Galyean, ο οποίος είναι εργαζόμενος στην εταιρεία BOSS Dance.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αφού δέχθηκε την πρόταση του προπονητή της ομάδας των τσιρλίντερ, χρειάστηκε να εργαστεί κανονικά ως σεκιουριτάς μέχρι να φτάσει η ώρα για να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες.