Κάποια πρώτο ραντεβού μένουν για πάντα στη μνήμη μας. Έτσι μια γυναίκα από την Αυστραλία αποφάσισε να καταγράψει τον εαυτό της την ώρα που έκανε τατουάζ με έναν άντρα που είχε μόλις γνωρίσει στο Tinder.

Η Lil.Allyway ανάρτησε στο TikTok το βίντεο με την ίδια σε ένα κατά τα φαινόμενα φυσιολογικό πρώτο ραντεβού: μια χαλαρή βόλτα στην παραλία και μπιλιάρδο σε ένα μπαρ. Από το βράδυ αυτό όμως της έμεινε ένα τατουάζ στον λαιμό, το οποίο έκανε μαζί με τον μυστηριώδη άντρα.

«Εγώ και το ταίρι μου από το tinder αποφασίσαμε να κάνουμε τατουάζ στο πρώτο μας ραντεβού, έγραψε στο TikTok, εξηγώντας ότι δεν ήταν σίγουρη για το σχέδιο που θα έκανε μέχρι να φτάσει στο μαγαζί.

Ο άντρας επέλεξε ένα τατουάζ στο εσωτερικό του μπράτσου του, σύμφωνα με το βίντεο που έχουν δει στη δημοφιλή πλατφόρμα περισσότερες από 440.000 φορές.

@lil.allyway

this is ur sign to do this coz it’s good for the plot 😮‍💨 #greenscreenvideo #fyp #tattoo #viral #trending #sydney #bondi #tinder

♬ BEE GEES VS 50 cent – EZ

Αφού λοιπόν… έσπασαν τον πάγο ανάμεσά τους, πήγαν για φαγητό και συνέχισαν το ραντεβού τους σε ένα μπαρ.

Το αντισυμβατικό πρώτο ραντεβού φάνηκε να αρέσει στους χρήστες των social media, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν τον αυθορμητισμό του ζευγαριού.

«Θέλω κι εγώ να το κάνω αυτό στο πρώτο ραντεβού, σχολίασε κάποιος. Ένας άλλος μίλησε για το πώς εξελίχθηκε η δική του σχέση. «Το έκανα αυτό με την καλύτερη φίλη μου. Είμαστε μαζί 4 χρόνια πλέον και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί».

Το να κάνεις τατουάζ μαζί με έναν άγνωστο δεν είναι και κάτι συνηθισμένο. «Το έκανα αυτό στο πρώτο ραντεβού, δεν το μετανιώνω, είναι μια τέλεια ιστορία», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

«Κάθε ιστορία αγάπης είτε τελειώνει με το για πάντα είτε με μια ραγισμένη καρδιά, αξίζει το ρίσκο», παρατήρησε κάποιος άλλος.