Μία συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε βίντεο, όταν νεαρές βρετανίδες ξυλοκοπούνται και πέφτουν στο πάτωμα, από μπράβους, έξω από το νυχτερινό κλαμπ στην περιοχή Marbella, της Ισπανίας. Οι γυναίκες στέκονταν έξω από το νυχτερινό κέντρο Lemmon, στο δημοφιλές ισπανικό θέρετρο, όταν ξεκίνησε λεκτικός καυγάς με την ασφάλεια του μαγαζιού.

Λίγο μετά ακολούθησαν σκηνές άνευ προηγουμένου, μπροστά σε πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε τον άγριο καυγά των γυναικών από τους «νταήδες».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι τις βρετανίδες τις έδιωξαν από το κλαμπ λόγω της συμπεριφορά τους, χωρίς αυτό πάντως να έχει επιβεβαιωθεί.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει μια γυναίκα ενώ στη συνέχεια, σηκώνει στα χέρια του μια άλλη και να την απομακρύνει βίαια. Μετά από λίγο, η πρώτη γυναίκα πέφτει ξανά στο έδαφος, ενώ, σύμφωνα με τη Daily Mail, μια άλλη δέχτηκε ένα χαστούκι

Στη συνέχεια, κάποιες από τις γυναίκες πήγαν προς την είσοδο του κλαμπ για να ζητήσουν τον λόγο για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά ένας από τους πορτιέρηδες έβγαλε τη ζώνη του και τη έριξε σε ένα μεταλλικό αντικείμενο απειλώντας να χτυπήσει τις γυναίκες αν δεν φύγουν. Τελικά η παρέα αποχώρησε εκνευρισμένη, για να μην εκτροχιαστεί και άλλο η κατάσταση.