Ο 19χρονος κατασκευαστής σουγιάδων Tristan Dare έχει ήδη κάνει όνομα: εδώ και πέντε χρόνια κατασκευάζει σουγιάδες οι οποίοι είναι πραγματικά έργα τέχνης και συχνά ενσωματώνει στους σουγιάδες του παλιά υλικά. Το τελευταίο έργο του, που ακούει στο όνομα «Nebula», φιλοτεχνήθηκε από έναν από τους πιο παλιούς μετεωρίτες, που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 4,5 δισεκατομμυρίων ετών.

Σε βίντεο που ανήρτησε πέρυσι στο κανάλι του στο YouTube, ο Dare δείχνει πώς παίρνει έναν μετεωρίτη και με προσοχή φιλοτεχνεί από αυτόν μια λεπίδα σουγιά.

Το ενδιαφέρον να δουλεύει με τα χέρια του ξεκίνησε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από μικρή ηλικία. Ήταν μόλις 11 ετών άρχισε να επιδίδεται στην ξυλουργική, εμπνεόμενος από τον παππού του που ήταν ενθουσιώδης ξυλουργός. Μετά από αρκετά χρόνια σε αυτή την τεχνουργία και συμμετοχές σε διαγωνισμούς, άρχισε να κατασκευάζει τα δικά του καλέμια και εργαλεία. Τότε ξεκίνησε η περιπέτειά του στο μέταλλο.

Όντας αυτοδίδακτος, βούτηξε στον κόσμο της κατασκευής λεπίδων σουγιάδων, αναζητώντας συνεχώς καινούργια υλικά. Συχνά χρησιμοποιεί μετεωρίτες που δίνουν μια ξεχωριστή νότα στις λεπίδες του ενώ και για τις λαβές αρέσκεται να χρησιμοποιεί προϊστορικά υλικά όπως χαυλιόδοντες μαμούθ ή σπάνια ξύλα.