Επίθεση από τον σκύλο της γειτόνισσάς του δέχθηκε 7χρονος στο Τέξας των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε χειρουργεία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε σε ξένα μέσα, πώς ο σκύλος άρπαξε το παιδί και άρχισε να το κουνάει δεξιά και αριστερά πριν να προσπαθήσει να απελευθερώσει τον 7χρονο. «Άρχισα να χτυπάω το σκυλί και αυτό άρχισε να σέρνει τον Conner πριν να καταφέρω να τον απελευθερώσω» δήλωσε η Lorena Parker.

Όπως δήλωσε η μητέρα του 7χρονου το παιδί τής περιέγραψε την επίθεση λέγοντας πως ο σκύλος τον πέρασε για παιχνίδι από αυτά που δαγκώνουν τα σκυλιά.

Σύμφωνα με την ίδια ο 7χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 3 ωρών για να αντιμετωπιστεί η ζημιά στα νεύρα στο πρόσωπό του. «Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστούν περισσότερα χειρουργεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά που έχει γίνει στο πρόσωπό του» πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

Το αγόρι έχει επιστρέψει στο σχολείο ενώ στο σκύλο έγινε ευθανασία.

«Ο φράχτης ήταν ανεπαρκής. Τα σκυλιά έχουν βγει ξανά έξω. Ο ιδιοκτήτης γνώριζε ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο φράχτης ήταν προβληματικός και θα έπρεπε να είχε παρέμβει. Αλλά αυτό δεν έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου έχει προφυλακιστεί.