Tο χιτ της Γκλόρια Γκέινορ «I Will Survive» τραγούδησε ο Μπόρις Τζόνσον σύμφωνα με τον νέο διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του, προτού ο Βρετανός πρωθυπουργός συζητήσει τον διορισμό του, μιας και που η θέση αυτή έμεινε προσφάτως κενή.

Ο Γκούτο Χάρι, ο οποίος διορίστηκε νέος διευθυντής επικοινωνίας προχθές, Σάββατο, δήλωσε στην πρώτη συνέντευξή του ότι οι δυο άνδρες επιδόθηκαν σε μια… ερμηνεία του τραγουδιού όταν ο ίδιος ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα επιβιώσει.

Ο Χάρι, πρώην δημοσιογράφος του BBC που είχε εργαστεί για τον Τζόνσον και όταν ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, δήλωσε στον ουαλόφωνο ειδησεογραφικό ιστότοπο Golwg360 πως ο πρωθυπουργός «δεν είναι εντελώς κλόουν», και περιέγραψε τη συνάντησή τους την Παρασκευή.

«Μπήκα μέσα, παρουσιάστηκα και είπα ‘πρωθυπουργέ, Γκούτι Χάρι, ευπειθώς αναφέρω’∙ σηκώθηκε από το γραφείο του και άρχισε να δέχεται τον χαιρετισμό», είπε ο Χάρι σύμφωνα με τις δηλώσεις του που μεταφράστηκαν από τα ουαλικά στα αγγλικά και τις οποίες μετέδωσε το Reuters.

«Are you going to survive Boris?»

«Γελούσαμε κι οι δυο. Τότε ρώτησα ‘Θα επιβιώσετε, Μπόρις;’ [σ.σ. ‘Are you going to survive Boris?]’. Και είπε με τη βαθιά φωνή του, αργά και επί τούτου, ‘I Will Survive’ (…). Με κάλεσε να πω ‘You’ve got all your life to live‘ και απάντησε, ‘I’ve got all my love to give‘, οπότε περάσαμε ωραία με [το τραγούδι της] Γκλόρια Γκέινορ», συνέχισε ο Γκούτο Χάρι.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η πρωθυπουργία του Τζόνσον βρίσκεται σε κρίση εν μέσω οργής για μια σειρά από εκδηλώσεις – πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο και στην κατοικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ στη διάρκεια των lockdown λόγω κορονοϊού.

Το τραγούδι το οποίο φέρεται να… τραγούδησε ο Τζόνσον είναι το παρακάτω: