Μία απίστευτη τραγωδία αποκαλύπτεται στην υπόθεση του δέκα μηνών αγοριού που είχε βρεθεί πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Νεμπράσκα, με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της περιοχής.

Οι Αρχές εντόπισαν τη σορό ενός 5χρονου αγοριού σε ποτάμι της περιοχής ενώ ένας 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για το φόνο του παιδιού και της μητέρας του και για την εγκατάλειψη του μικρότερου παιδιού της οικογένειας του μέσα σε κάδο απορριμμάτων!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, η αστυνομία της Ομάχα αναφέρει πως η σορός που βρέθηκε μέσα στον ποταμό ανήκει στον Josue Ramirez-Marinero.

Ο 25χρονος Roberto Martinez-Marinero παραδόθηκε ομολογώντας πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 45χρονη μητέρα του Josue, Jesus Ismenia-Marinero, πως πέταξε τον 5χρονο Josue στον ποταμό Elkhorn και τον μικρότερο Angel σε κάδο απορριμμάτων.

Ο Αngel είχε εντοπιστεί τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου στην περιοχή La Vista όταν ένας γείτονας άκουσε φωνές μέσα από τον κάδο και νόμισε πως είχε παγιδευτεί εκεί κάποιο ζώο.

Το πτώμα της μητέρας του βρέθηκε σε χαντάκι στη νοτιοανατολική Ομάχα. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτύπημα στο κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι έρευνες για τον Josue είχαν αρχίσει από την περασμένη εβδομάδα και εκτιμάται πως το άτυχο αγοράκι ήταν ζωντανό όταν πετάχτηκε στο ποτάμι και πως ο δράστης το πέταξε επειδή ήταν μάρτυρας στο φόνο της μητέρας τους.

Η 24χρονη Gabriela Guevara, σύντροφος του Roberto Martinez-Marinero, συνελήφθη ως πιθανή συνεργός…

Με δεδομένο το σύνολο των στοιχείων που έχουν μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί, ο μόλις 10 μηνών Angel που έζησε τραυματική εμπειρία μέσα στον κάδο απορριμμάτων φαίνεται πως ήταν π πιο τυχερός στην οικογένειά του…