Ο Τζεφ Μπέζος ζει τη ζωή του μετά από το διαζύγιό του κι ανάμεσα στις αποστολές του στο διάστημα και την επιχειρηματική δραστηριότητά του, προσπαθεί να διασκεδάζει κιόλας. Έτσι, την Πρωτοχρονιά έζησε το δικό του Πυρετό το Σαββατόβραδο σε πάρτι με θέμα την disco.

Ντυμένος, λοιπόν, αναλόγως υποδέχθηκε στο πολυτελές γιοτ που νοίκιασε για τις διακοπές του στο νησί Άγιος Βαρθολομαίος της Καραϊβικής, τους καλεσμένους του στο πλευρό της αγαπημένης του Λόρεν Σάντσεζ. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Τόνι Γκονζάλες, με τη δική του μνηστή, καθώς και ο γιος της Σάντσεζ μαζί του, ο Νίκο. Να σημειώσουμε πως το ενοίκιο του γιότ ξεπερνά τις 40.000 δολάρια την εβδομάδα.

Ο Τζεφ Μπέζος εμφανίστηκε με στενό λευκό παντελόνι και πουκάμισο και γυαλιά με καρδούλες και με διάθεση για να τα δώσει όλα στην… πίστα. «Περάσαμε υπέροχα εχθές το βράδυ στο τρελό disco πάρτυ με την οικογένειά μας, αλλά η Πρωτοχρονιά είναι επίσης μια πολύ καλή εποχή για να σκεφτεί κανείς και να εστιάσει στην προσωπική του ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση, ώστε να δίνει τη δέουσα προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής του, είτε καλή είτε κακή. Σε όλες τις στιγμές. Γιορτάστε και εξελιχθείτε», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Κι αν η εμφάνιση του Τζεφ Μπέζος ήταν η μια εστία ενδιαφέροντος, η άλλη ήταν το… χέρι της Λόρεν Σάντσεζ. Οι πιο παρατηρητικοί είδαν πως φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και «φούντωσαν» εκ νέου τα σενάρια πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Βέβαια, ούτε ο Μπέζος, ούτε η Σάντσεζ καθώς επίσης και το στενό τους περιβάλλον δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.