Εργάζεται ως μπάρμαν και όταν σχολάει, φοράει τη στολή του Spiderman, «γλιστράει» στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ και φροντίζει κάθε άστεγοw της πόλης να έχει φαγητό. Ο Βρετανός, επιθυμεί να μείνει ανώνυμος, είναι μόλις 20 ετών και έχει γίνει γνωστός ως ο «Spiderman του Μπέρμιγχαμ».

«Ελπίζω η δουλειά μου να δείξει στους άλλους ότι όλοι χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας-άσχετα με την κατάστασή τους», λέει ο νεαρός «έμαθα ότι όλοι είμαστε ίδιοι και πρέπει να βοηθάμε αλλήλους όπως τους καλούς μας φίλους», σημειώνει μιλώντας στην Huffington Post.

Ο 20χρονος ασχολείται με τον εθελοντισμό εδώ και αρκετά χρόνια, και μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε να κάνει αυτές τις νυχτερινές εξορμήσεις. Ξεκινά τα βράδια του κατά τις 9, αγοράζοντας σάντουιτς με δικά του λεφτά. Ακολούθως, πάντα με τη στολή, αρχίζει και τα μοιράζει στους άστεγους.

Ο ίδιος, θέλοντας να δικαιολογήσει την επιλογή της στολής, λέει ότι το κάνει για να τραβήξει το ενδιαφέρον για το σκοπό του. «Όταν μοίραζα φαγητό χωρίς τη στολή, κανείς δεν έδινε σημασία. Αλλά όταν βλέπουν τον Spiderman, αρχίζουν και με ρωτούν και δείχνουν ενδιαφέρον για τη δράση μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπνέονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».