Αντιμέτωπη με την κατηγορία κακοποίησης παιδιού είναι μία νταντά 25 ετών από την Αργεντινή η οποία καταγράφηκε από κρυφή κάμερα να χτυπάει ένα δίχρονο αγόρι και στη συνέχεια να τρώει το φαγητό του.

Το βίντεο δείχνει την 25χρονη Eve Mantaras να χαστουκίζει το παιδί την ώρα που αυτό κάθεται στο καθισματάκι φαγητού. Στην συνέχεια φαίνεται να παίρνει ένα πιάτο φαγητό το οποίο κανονικά προοριζόταν για το μωρό και να το τρώει.

Η μητέρα του παιδιού, Cristina Ceril, τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι της στην πολιτεία Parana και το συνέδεσε με το smartphone της, καθώς είχε δει κάποιους μώλωπες στο σώμα του μικρού.

Επίσης οι γείτονες είχαν πει στην Cristina Ceril, ότι είχαν ακούσει πολλές φορές το αγόρι και τον 10χρονο αδερφό του να κλαίνε όταν έμεναν μόνα τους με την νταντά.

Η μητέρα, σύμφωνα με τη Mirror, είπε όταν είδε το βίντεο: «Πάγωσε το αίμα μου όταν είδα τι έκανε στο παιδί μου. Δεν μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να φανταστούμε ότι θα μπορούσε να γίνει βίαιη. Έκλεψε το φαγητό του γιου μου και μετά τον χτύπησε για να της πει ότι πεινάει. Είναι άρρωστη».


Δείτε το βίντεο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.