Μία νεαρή γυναίκα και χρήστης του TikTok προξένησε αρκετή κουβέντα στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων όταν δημοσίευσε ένα μικρό κλιπ στο προφίλ της με το οποίο ενημέρωνε ότι ο πρώην της, που τον εγκατέλειψε για μία γυναίκα, άφησε έγκυο την κολλητή της φίλη.

Η Έιμι Κορκ έκανε το come out ως ομοφυλόφιλη μετά από 20 χρόνια κάνοντας την την πρώτη της σχέση με γυναίκα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε άντρες συντρόφους. Ο τελευταίος χρονικά φίλος της φάνηκε να μην το παίρνει και πολύ καλά ωστόσο

Η Κορκ τον χώρισε, αλλά δεν άργησε να καταλάβει ότι ο πρώην φίλος της άρχισε να βγαίνει με την καλύτερή της φίλη.

Με μία ανάρτησή της στο TikTok, λίγων δευτερολέπτων τον εξέθεσε λέγοντας: «Όταν τον αφήνεις για ένα κορίτσι, ώστε να αφήσει έγκυο την καλύτερή σου φίλη.

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν είμαστε πια φίλες»

Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το πώς τελείωσε η σχέση, αποκάλυψε τα σχόλια που έλαβε σχετικά με τη σεξουαλικότητά της. Η Έιμι αποκάλυψε ότι γνώρισε την κοπέλα της διαδικτυακά και την ερωτεύτηκε στο πρώτο ραντεβού. Σε ένα βίντεο η νεαρή υπαινίχθηκε ότι η «επιμονή» είναι το κλειδί για τη λεσβιακή της σχέση.

Πρόσθεσε επίσης: «Μην παίρνετε το όχι για απάντηση… και τα δώρα φάνηκαν να κάνουν το κόλπο για μένα».

Η φίλη της η Κέλσι απάντησε: «Χαίρομαι που δεν τα παράτησες. Το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

Ένας τηλεθεατής έγραψε: «Η γυναίκα μου με απέρριψε στην αρχή και τώρα είμαστε ευτυχισμένοι παντρεμένοι για σχεδόν 17 χρόνια».

Ένας σχολίασε: «Θα δοκιμάσω το ίδιο πράγμα το συντομότερο. Την περιμένω ένα χρόνο και τρεις μήνες και τη Δευτέρα, θα ξαναβρεθούμε».