Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι. Το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει κλείσει καν έναν χρόνο σχέσης, αλλά ζει έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες, με άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, επισημοποιώντας τη σχέση του. Το επόμενο βήμα στη σχέση του έγινε και όπως όλες οι προτάσεις γάμου στην οικογένεια Καρντάσιαν έπρεπε να είναι… φαντασμαγορική και μπροστά σε όλη την οικογένεια.

Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν άρχισε να βγαίνει με τον ντράμερ των Blink-182 πριν από εννέα μόλις μήνες, όμως από τα πρώτα κιόλας βήματα της σχέσης τους ήταν προφανές στον κύκλο τους – και όχι μόνο – ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Το μόνο που απέμενε ήταν ο 45χρονος να το πάρει απόφαση και να ζητήσει επισήμως το χέρι της αγαπημένης του, κάτι που έκανε το περασμένο σαββατοκύριακο, και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό τρόπο.

Όλες οι αδελφές ανέβασαν στόρι με το εντυπωσιακό μονόπετρο και τα χιλιάδες τριαντάφυλλα που χρησιμοποίησε ο ντράμερ των Blink-182 για την πρόταση στην παραλία του Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια.

Ο 45χρονος καλλιτέχνης ζήτησε από την 42χρονη να τον παντρευτεί μπροστά από το Rosewood Miramar Beach hotel, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε έναν κύκλο με κόκκινα τριαντάφυλλα και κεριά.

Στις φωτογραφίες που πόσταρε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το βράδυ της Κυριακής στον λογαριασμό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας την πρόταση γάμου, το ζευγάρι φαίνεται να στέκεται αγκαλιασμένο μέσα στην «αγκαλιά» από τριαντάφυλλα, με τον 45χρονο να φοράει ένα ριγέ T-Shirt και την ίδια ένα μαύρο ριχτό σύνολο. «Για πάντα» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης, που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια likes.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κάιλι Τζένερ στις δημοσιεύσεις τους με τις ευχές, εστίασαν στο τεράστιο μονόπετρο, που πλέον φορά η αδελφή τους.

H 15χρονη κόρη του ντράμερ, Αλαμπάμα, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στα social media, ανάμεσά τους και μία που δείχνει την ευτυχισμένη Κόρτνεϊ να γελάει καθώς ο Μπάρκερ την φιλάει στο μάγουλο, ενώ το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε λαμπυρίζει στο δάχτυλό της. «Χαίρομαι πολύ και για τους δυο σας. Σας αγαπώ», έγραψε η έφηβη κοπέλα στην ανάρτησή της.