Χειρούργησε τα πόδια της για να ψηλώσει και να γίνει μοντέλο

Ένα παιδικό της όνειρο, αλλάζει το σώμα της...


ΚΟΣΜΟΣ
12:22
09/02/2015
Χειρούργησε τα πόδια της για να ψηλώσει και να γίνει μοντέλο
7
loading

Η Alexandra Transer είχε ένα όνειρο από τα 14 της. Να γίνει μοντέλο και να περπατήσει στις πασαρέλες. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα κι αυτό ήταν το ύψος της. Ήταν 1,65. Έτσι αποφάσισε να δουλέψει σκληρά και να μαζέψει χρήματα έτσι ώστε να χειρουργηθεί και να… ψηλώσει. Συγκεκριμένα ήθελε να γίνει 1,83.

Είχε ακούσει για μία μέθοδο όπου τοποθετείς ένα είδος «μεταλλικού κλουβιού» στα πόδια το οποίο μακραίνει το πόδι. Μάλιστα η ίδια πρέπει καθημερινά και για 4 φορές την ημέρα να γυρνάει μία βίδα σε κάθε πόδι για να το τεντώσει. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει έντονο πόνο και πρήξιμο καθώς οι μυς χωρίζονται από το οστό.
Αρχικά οι γονείς της αντέδρασαν όμως εκείνη τους έπεισε στο τέλος.

«Η πρώτη εγχείρηση πήγε πολύ καλά και ψήλωσα κατά 6 εκατοστά» λέει η ίδια στη Dailymail που δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως παρατηρεί μέχρι να τα καταφέρει ίσως θα είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για μοντέλο, τουλάχιστον όμως θα μοιάζει με ένα κι αυτό την ευχαριστεί».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Όμηρος ΝΕΟΚ

  βρείτε μου μία γυναίκα που να θέλει έναν άνδρα κοντυτερο της και θα σας δώσω συγχαρητήρια. μιλάτε όλοι για ψυχίατρο , αλλά δείτε όμως και λίγο τί μπορεί , ο άνθρωπος που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία , να έχει αντιμετωπίσει;;;; Ιδιαίτερα αν είναι άνδρας, δείτε λίγο σε τί πίεση διαρκή είναι. όπως και να το κάνουμε , όλοι προσέχουν πάντοτε τον ψηλό και μετά όλα τα άλλα. Για τους λόγους της κυρίας αυτής δε θα έμαπνα καν στην ιδέα, αλλά όταν όι λόγοι είναι πολλοί, και που λίγο πολύ, όλοι μας αλλά και πρωτίστως τα ΜΜΕ, που προβάλουν μόνο τους ψηλούς, και το εν γένει «γούστο» που πάντοτε τείνει στους ψηλούς , θα το έκανα ασυζητητί

 2. avatar ανωνυμη

  κανονική είναι στη εμφάνιση της , το να γίνει μοντέλο είναι μια άλλη ιστορία .....και απλά νομίζω , δε αξίζει το ρίσκο που πήρε για τη υγεία της ...όλη αυτή η ταλαιπωρία...αλλά αφού πήγε καλά εντάξει....δε πιστεύω πως μια τέτοια επέμβαση ειν απλή πάντως .

 3. avatar kostmar

  Εστω και ψήλωνε άμεσα..θεωρείται ελκυστική αυτή η γυναίκα για να γίνει μοντέλο...;;;;

 4. avatar Dim Kent

  Ματαιοδοξία...

 5. avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

  ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΕΛΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

 6. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

  Η τύπισσα, θέλει να πάρει σχεδόν 20 πόντους ύψος, όλους από τα πόδια. με το καλό. Αν όταν τελειώσιε μοιάζουν τα πόδια της να φυτρώνουν από τις μασχάλες, ας ρβεθεί να της μιλήσει κανείς για \"αναλογίες\".
  Υ.Γ. Εννοείται ότι είναι τραγικό το όλο εγχείρημα, έτσι;

 7. avatar ArisPs

  Κακώς οι γιατροί δέχονται να κάνουν τέτοιες εγχειρήσεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει