Ο Kyle Jones είναι 31 ετών και του αρέσουν οι γυναίκες που του ρίχνουν αρκετά χρόνια. Μάλιστα τα τελευταία πέντε χρόνια όλες οι κυρίες με τις οποίες κάνει σχέση είναι 60 ετών και πάνω.

Ο 31χρονος από το Pittsburgh, Pennsylvania, αποκάλυψε ότι η πιο ώριμη γυναίκα με την οποία έχει κάνει σχέση ήταν 91 ετών.

«Μου αρέσουν τα πάντα στις ηλικιωμένες γυναίκες. Μου αρέσει ο τρόπος που μυρίζουν, η αίσθησή τους, η ψυχοσύνθεσή τους» αποκαλύπτει ο νεαρός άντρας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο περίεργος εθισμός μου» «My Strange Addiction».

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι έχει τρέλα με το πλατινέ μαλλί και ότι ο εθισμός του με τις μεγαλύτερες ξεκίνησε στην εφηβεία, όταν και ερωτεύτηκε μία καθηγήτριά του γύρω στα 65. Σύμφωνα με την Dailymail, στα 18 του έκανε την πρώτη σχέση με μεγαλύτερη που ήταν 50 ετών. Τώρα έχει γνωρίσει μία γυναίκα, την Karen, στο ίντερνετ. «Έχει πλαντινέ μαλλί, είναι πολύ γοητευτική κι έχει υπέροχο χαμόγελο. Εκτός από όμορφη δείχνει να αγαπάει και την περιπέτεια». Οι δυο τους πήγαν για δείπνο και ο ίδιος λέει ότι τη βρήκε από κοντά πιο σέξι από ότι στο διαδίκτυο.

Όταν ο Kyle ρώτησε την Karen γιατί δέχτηκε να τον συναντήσει εκείνη του είπε: «Βλέπω όλες τις διάσημες που βγαίνουν με μικρότερους και σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσω κι εγώ».

Η ίδια λέει ότι την αγχώνει που είναι τόσο μικρότερός της αλλά από την άλλη είναι μία καινούρια εμπειρία για την ίδια.