Σχεδόν τρεις ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας γυναίκας η οποία για κάποιο περίεργο λόγο σφήνωσε ανάμεσα σε δύο κτίρια στην Καλιφόρνια την Τρίτη το πρωί (απόγευμα, ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με τη New York Post, η αγνώστων στοιχείων γυναίκα βρέθηκε με κάποιον μυστηριώδη τρόπο σφηνωμένη χωρίς ρούχα σε ένα κενό μόλις 20 εκατοστών ανάμεσα σε δύο τοίχους βιομηχανικών κτιρίων, στην περιοχή Σάντα Άνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, δεν είναι ξεκάθαρο το πώς η νεαρή γυναίκα κατέληξε σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη θέση. «Δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε εδώ. Προς το παρόν αποτελεί μυστήριο για όλους μας», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής Πυροσβεστικής στον σταθμό KTLA.

Τις υπηρεσίες διάσωσης και απεγκλωβισμού ειδοποίησαν κάποιοι εργαζόμενοι στα κτίρια, που θορυβήθηκαν ακούγοντας απελπισμένες κραυγές για βοήθεια. Στα βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, πυροσβέστες εμφανίζονται να ανοίγουν μια τρύπα στον τοίχο για να βγάλουν έξω τη γυναίκα, την ώρα που συνάδελφοί τους προσπαθούν να την καθησυχάσουν από το πλάι, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει επαρκής αερισμός.