Έχει βρει έναν τρόπο να μετατρέπει τρυφερές στιγμές σε κερδοφόρες. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν είναι σεξουαλικές, αλλά… ανθρωπιστικές. Βέβαια, πως γίνεται το ανθρωπιστικό να κοστολογείται και μάλιστα με ένα διόλου ευτελές ποσό, αυτό είναι απορίας άξιο.

Η μοναξιά έχει «εκτοξευθεί» στον καιρό της κρίσης και –όπως εξηγεί και η ίδια- μπορεί να κάνει τους πελάτες της να νιώσουν καλύτερα πληρώνοντας απλώς το αντίτιμο. Όπερ σημαίνει; Τους προσφέρει αγκαλιές με 60 δολάρια την ώρα ή μπορούν να αξιοποιήσουν τα 30 λεπτά χρεώνοντας τους με 35 δολάρια ή αν θέλουν πολύ παραπάνω μπορούν να επιλέξουν τη μιάμιση ώρα έναντι 90 δολαρίων.

Το όνομα της νεαρής γυναίκας είναι Λίσα Κέλι και η… επιχείρηση της εδρεύει στο Καρμέλ της Ιντιάνα. Η ίδια ξεκαθαρίζει πως πέραν της τρυφερής αγκαλιάς, οι υπηρεσίες της διέπονται από συγκεκριμένους κανόνες. Δηλαδή; Μπορεί να προσφέρει αγγίγματα και χάδια, τα οποία θα ήταν αποδεκτά και από έναν παιδί (δηλαδή, όχι κάτι πονηρό) και αποφεύγει την περιοχή του σώματος από τη μέση και κάτω.

Η αλήθεια είναι ότι έχει δεχθεί αρκετές κριτικές, αλλά όπως εξηγεί στην Indianapolis Star «κάνουν λάθος όσοι με κρίνουν. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε όλο αυτό που κάνω. Απευθύνομαι σε ανθρώπους που νιώθουν μόνοι ή και αγχωμένοι ή ακόμα και σε όσους πονάνε για τον οποιονδήποτε λόγο». Μάλιστα, η Λίσα –μητέρα δύο παιδιών- έχει μοιράσει και επαγγελματικές κάρτες, με το όνομα της επιχείρησης της, και τονίζει ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής. Το ίδιο απαιτεί και από τους πελάτες της. συγκεκριμένα αναφέρει ότι πρέπει τόσο εκείνη, όσο και αυτοί να έχουν βουρτισμένα δόντια, να έχουν κάνει μπάνιο και να φορούν καθαρά ρούχα. Μάλιστα, για προστασία της ίδιας, αλλά και για σιγουριά θα πρέπει να έχει ενημερωθεί και κάποιος τρίτος για τη συνεδρία τους.

Βέβαια, το… παράδοξο είναι ότι οι υπηρεσίες, φαίνεται να προσφέρονται μόνο σε άνδρες. Αλλά, επιλογές είναι αυτές…

Δείτε τις φωτογραφίες: