Συνεχίζουν να ψάχνουν την τίγρη στο Παρίσι

Η επιχείρηση επαναλήφθηκε σήμερα στα ανατολικά της πόλης


ΚΟΣΜΟΣ
14:10
14/11/2014
Συνεχίζουν να ψάχνουν την τίγρη στο Παρίσι
1
loading

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τίγρης που εθεάθη χθες το πρωί μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το Παρίσι και η οποία δεν έχει βρεθεί παρά τα ισχυρά μέσα που έχουν κινητοποιηθεί, επαναλήφθηκαν σήμερα το πρωί.

Η επιχείρηση από αστυνομικούς, χωροφύλακες και περίπου δέκα στρατιώτες επαναλήφθηκε στις 08.00 το πρωί σε μια τεράστια περιοχή ερευνών που αντιστοιχεί σε τέσσερα με πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου στο Μοντεβρέν, 40 χλμ. ανατολικά του Παρισιού.

Ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμική κάμερα συνεχίζει να περιστρέφεται πάνω από την περιοχή αυτή. «Το ελικόπτερο έκανε πτήσεις τη νύχτα, αλλά οι έρευνες δεν έχουν ακόμη δώσει κανένα αποτέλεσμα. Ακόμα τίποτα για το πού μπορεί να βρίσκεται η τίγρης», δήλωσε πηγή της νομαρχίας.

Όπως χθες, έχουν δοθεί οδηγίες στους κατοίκους της Μοντεβρέν, εκεί όπου εθεάθη η τίγρης χθες, αλλά και στις γύρω κοινότητες Σεσί και Σαλιφέρ να μετακινούνται με αυτοκίνητο και να αποφεύγουν δασώδεις περιοχές. Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν γύρω από σχολεία πριν από την έναρξη των μαθημάτων, δήλωσε η πηγή της νομαρχίας.

Στις έρευνες, που είχαν διακοπεί τη χθεσινή νύχτα, μετείχαν περισσότεροι από εκατό άνδρες: αστυνομικοί, πυροσβέστες, ειδικές ομάδες, ακόμη και σκυλί Καρελίας, ειδικό για το κυνήγι της αρκούδας και μεγάλων θηραμάτων.

Η τίγρης εθεάθη χθες το πρωί από τη σύζυγο του διευθυντή ενός σούπερ μάρκετ στο Μοντεβρέν, η οποία φωτογράφισε το άγριο ζώο και ειδοποίησε τις αρχές. Τενίστες ανέφεραν επίσης ότι είδαν το ζώο, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Οι αρχές και οι ειδικοί που παρενέβησαν χθες είναι κατηγορηματικοί: οι φωτογραφίες και οι αναλύσεις των αποτυπωμάτων επιβεβαιώνουν ότι πράγματι πρόκειται για τίγρη. Στο παρελθόν παρόμοιες κλήσεις στην αστυνομία κατέληγαν τελικά στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για μεγάλη γάτα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dr. Sheldon Cooper

    Δε θα με βρείτε ποτέ κουφάλες κυνηγοί!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει