Φρίκη προκαλεί μια υπόθεση από τη Ρωσία που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άντρας φέρεται να αποκεφάλισε τη σύντροφό του, την οποία προηγουμένως είχε κατηγορήσει ότι χρησιμοποιούσε τον τίτλο ομορφιάς που είχε κερδίσει για να φλερτάρει με άλλους άντρες.

Η σορός της 33χρονης μητέρας δύο παιδιών Olga Shlyamina βρέθηκε σε ένα δάσος που είχε καλυφθεί από χιόνι στην όλη Novodvinsk, σύμφωνα με τη Sun.

Ο ζηλιάρης άντρας, Vyacheslav Samoilov, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο της, όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα.

Ο Samoilov φέρεται έδερνε την όμορφη μελαχρινή γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, σε ξεσπάσματα ζήλιας που κορυφώθηκαν όταν εκείνη κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο άντρας κατηγορούσε την Shlyamina ότι φλέρταρε με έναν συνάδελφό της, την κάλεσε έτσι για μια βόλτα στο απομονωμένο δάσος, όπου φέρεται να την αποκεφάλισε και στη συνέχεια να έκρυψε το πτώμα της στο χιόνι.

Η σορός της εντοπίστηκε πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της. Η νεαρή γυναίκα δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά της από τότε που έφυγε από το σπίτι της στις 20 Μαρτίου. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι επικοινώνησαν με την αστυνομία που άρχισε να την αναζητά.

Μετά τη σύλληψή του, ο Samoilov ομολόγησε μόνο ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του αλλά αρνήθηκε όλα τα υπόλοιπα.

Η έρευνα για τον θάνατό της βρίσκεται σε εξέλιξη…