Όταν ήταν 15 ετών δέχτηκε μια φριχτή επίθεση με οξύ, που είχε ως αποτέλεσμα το πρόσωπό της να παραμορφωθεί και η όρασή της να διαμορφωθεί στο 20%, επειδή «απέρριψε μια πρόταση γάμου». Η 28χρονη σήμερα γυναίκα παντρεύτηκε τελικά έναν άντρα που γνώρισε στο νοσοκομείο, ενώ ανάρρωνε.

Η Pramodini Roul βρήκε τον έρωτα 13 χρόνια μετά και παντρεύτηκε τον 29χρονο Saroj Sahoo την 1η Μαρτίου στη γενέτειρά της στην Ινδία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018.

Μια φίλη του Saroj ήταν νοσοκόμα και εκείνος επισκεπτόταν συχνά το νοσοκομείο, όπου ανάρρωνε η Pramodini. Εκεί το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Μαζί με τα εγκαύματα στο πρόσωπο και την απώλεια της όρασης, η νεαρή γυναίκα έχασε και τα μαλλιά της. Αυτά όμως δεν την εμπόδισαν να χαρεί την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της. Στον γάμο παραβρέθηκαν 1.000 καλεσμένοι. Ανάμεσά τους και άλλο ένα θύμα επίθεσης με οξύ.

Η Pramodini, η οποία φόρεσε περούκα για την ημέρα του γάμου της, δήλωσε: «Αισθάνομαι ευλογημένη που παντρεύομαι τον Saroj, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είχαμε τόσους πολλούς καλεσμένους στον γάμο για να γιορτάσουν μαζί μας την ξεχωριστή ημέρα μας».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2018 και σχεδίαζε να παντρευτεί τον Απρίλιο του 2020. Η πανδημία του κορονοϊού όμως άλλαξε τα σχέδιά τους και ο γάμος έγινε τελικά πριν από λίγες ημέρες.

«Επισκεπτόμουν το νοσοκομείο συχνά στη διάρκεια της ανάρρωσής μου και το 2018 ερωτευτήκαμε και εκείνος άφησε τη δουλειά του για να με φροντίζει. Σε πολλούς ανθρώπους προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ήθελε να με παντρευτεί αλλά ερωτευτήκαμε και οι οικογένειές μας το αποδέχτηκαν τελικά».