Αυξάνονται οι καταγγελίες κατά του Marilyn Manson μετά τις αποκαλύψεις της ηθοποιού Evan Rachel Wood, για κακοποίηση για χρόνια από τον τραγουδιστή και τις καταγγελίες άλλων πέντε γυναικών για βιασμό και παρενόχληση.

Τελευταία μαρτυσία είναι αυτή της μουσικού Phoebe Bridgers, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter, αποκαλύπτει ότι ο Marilyn Manson είχε στο σπίτι του ένα δωμάτιο στο οποίο αναφερόταν ως «δωμάτιο βιασμού».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 26χρονη μουσικός: «Πήγα στο σπίτι του Marilyn Manson όταν ήμουν έφηβη, μαζί με φίλους. Ήμουν φαν. Αναφερόταν σε ένα δωμάτιο ως «δωμάτιο βιασμού». Πίστεψα ότι ήταν κακή αίσθηση του χιούμορ. Σταμάτησα να είμαι θαυμάστριά του. Στηρίζω όσες γυναίκες μιλούν δημόσια».

Ο τραγουδοποιός είναι γνωστός για την γκοθ εμφάνισή του και το έντονο μακιγιάζ του. Μεταξύ των επιτυχιών του είναι τα τραγούδια ‘The Dope Show» και «Personal Jesus».

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη Wood, η οποία είχε σχέση με τον 52χρονο Μάνσον περίπου από το 2007 και το 2010 αρραβωνιάστηκαν αλλά πολύ σύντομα χώρισαν, διατύπωσε τις κατηγορίες για κακοποίηση «με τρομακτικό τρόπο για χρόνια» στον λογαριασμό της στο Instagram, σχεδόν ταυτόχρονα με άλλες 4 γυναίκες.