Για οποιονδήποτε άλλο θα ήταν η πιο αμήχανη στιγμή –πιθανότερα και ολόκληρης της ζωής του. Για τη συγκεκριμένη κοπέλα όμως, ήταν δύσκολη, αλλά όχι τόσο ντροπιαστική ώστε να μην την κάνει… βούκινο και μάλιστα από μόνη της. Τι συνέβη; Έστειλε μια γυμνή φωτογραφία της στο κινητό του πατέρα της εκ παραδρομής και έγινε χαμός.

Η Νίλα, όπως είναι το όνομα της, ήθελε να πάει η φωτογραφία στο κινητό του φίλου της, αλλά κάποιο λάθος έκανε και κατέληξε σε αυτό του μπαμπά της. Μόλις το κατάλαβε πανικοβλήθηκε και είπε να ζητήσει βοήθεια μέσω των social media. Να το μάθει όλος ο κόσμος δηλαδή. Ξεκίνησε με το twitter, για να μάθει αν μπορεί να ακυρώσει το μήνυμα. Μετά από επτά tweet και αφού φίλοι, γνωστοί και πολλοί άγνωστοι είχαν μάθει ότι είχε γίνει ρεζίλι, δεν έβγαλε άκρη.

Την ίδια ώρα όμως, δεχόταν και την οργή του πατέρα της, ο οποίος μόλις έλαβε το μήνυμα έγινε έξαλλος. «Το εννοούσες ότι την έστελνες σε εμενα; Απάντησε ΤΩΡΑ. Είσαι σοβαρή; Αυτά κάνεις στο σχολείο;» φαίνεται να της γράφει δίχως να λαμβάνει απάντηση, ενώ αμέσως μετά της έγραψε: «Νίγια είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν απαντάς στις κλήσεις μου. Μίλησα και με την μητέρα σου και αισθάνεται και αυτή το ίδιο απογοητευμένη. Έρχομαι σπίτι σου για να πάρω τις απαντήσεις που θέλω, από κοντά».

Η συνέχεια δόθηκε μέσω Instagram. Η κοπέλα δεν πτοήθηκε καθόλου, ούτε την πείραξαν οι οποιεσδήποτε συνέπειες των πράξεων της. Γι’ αυτό και πόσταρε στο Instagram ακόμη και βίντεο από την… άφιξη του πατέρα της στο σπίτι της, αλλά και την αναμονή της πίσω από την πόρτα γράφοντας «μόνο 15 δευτερόλεπτα μακριά» και άλλα παρόμοια. Στο βίντεο φαίνεται να έχει κλειστεί μέσα σε ένα δωμάτιο και να φωνάζει στον πατέρα της ότι δεν του ανοίγει την πόρτα.

(Το βίντεο ενδέχεται να μην παίζει σε tablets ή κινητά τηλέφωνα)