Για τη δολοφονία της συζύγου του και των δύο μικρών παιδιών τους κατηγορείται ένας άνδρας από το Τέξας, αφού βρέθηκε λουσμένος στο αίμα ξαπλωμένος δίπλα στα πτώματα των τριών τους, σύμφωνα με τις Αρχές, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ της πολιτείας.

Αστυνομικοί έφθασαν για έλεγχο στο σπίτι του 27χρονου Μπράιαν Ρίτσαρντσον το Σάββατο το βράδυ και τον βρήκαν γεμάτο αίματα, να είναι ξαπλωμένος δίπλα στη νεκρή σύζυγό του Κίρα και τα δύο μικρά παιδάκια τους, όπως μετέδωσε το τοπικό WFTV.

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι συνέβη και εκείνος απάντησε ότι δεν γνώριζε. Βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο αίματα στο τραπέζι, έξι άδεια κουτάκια μπύρες και ένα άδειο μπουκάλι από συνταγογραφημένα αντικαταθλιπτικά.

Και ο σκύλος της οικογένειας ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα. Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει αποκαλυφθεί.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, ο γιος του ζευγαριού ήταν τυλιγμένος μέσα σε μια κουβέρτα ενώ η κόρη τους, που βρισκόταν δίπλα στον αδερφό της, ήταν καλυμμένη με ένα πάπλωμα.

Όταν ρωτήθηκε, ο Ρίτσαρντσον είπε ότι «δεν ήξερε τι είχε συμβεί στην οικογένειά του».

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν και τρία βαθιά κοψίματα στο αριστερό χέρι του Ρίτσαρντσον που φάνηκαν να τις έκανε ο ίδιος νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, όταν ο Ρίτσαρντσον ρωτήθηκε αν «ανησυχούσε ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του, τη σύζυγό του ή την επιμέλεια των παιδιών του», απάντησε: «Τα έχω ήδη χάσει όλα αυτά».

Ο Ρίτσαρντσον κατηγορείται για τους τρεις φόνους και κρατείται με εγγύηση 2,25 εκατ. δολάρια.