Είναι «τόσο θηλυκή και όμορφη», όπως της λέει ο κόσμος, που δεν μπορεί να μην έχει γεννηθεί γυναίκα.

Η εντυπωσιακή 19χρονη Νορβηγίδα, Emma Ellingsen, υποστηρίζει ωστόσο πως είναι διεμφυλική, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος την κατηγορεί πως λέει ψέματα.

Εκείνη μίλησε προσφάτως για το πώς είναι να είσαι transgender στην εποχή του ίντερνετ, μέσα από το τελευταίο της βίντεο στο YouTube, λέγοντας πως όλοι της λένε πως δεν «μοιάζεις trans».

Η νεαρή τονίζει με νόημα πως είναι σημαντικό να ξέρει ο κόσμος πως «δεν μοιάζουν όλοι οι trans το ίδιο». Για να αποδείξει μάλιστα πως είναι κι εκείνη διεμφυλική, αναγκάστηκε να μοιραστεί εικόνες από την πλαστική στο στήθος της, αποκαλύπτοντας πως είναι έτοιμη να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Το μοντέλο από τη Νορβηγία επιμένει πως ο κόσμος την κατηγορεί ότι λέει ψέματα, καθώς μοιάζει πολύ θηλυκή. «Δείχνει απλώς πως ο κόσμος έχει μια συγκεκριμένη εικόνα για το πώς πρέπει να δείχνει ένας trans άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά.

«Εγώ θέλω να μάθει ο κόσμος ότι το να είσαι transgender δεν είναι μια εικόνα, δεν είναι ένα πρόσωπο. Δεν μοιάζουν όλοι οι trans το ίδιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε».

Η ξανθιά καλλονή λέει ακόμα πως ήξερε όλη της τη ζωή πως δεν ήταν άντρας. Πρώτα το είπε στη μητέρα της, κράτησε ωστόσο το αντρικό όνομά της ως τα 11 χρόνια της.

Αστέρι των κοινωνικών μέσων ήταν από την πρώτη στιγμή, είδε ωστόσο τον κόσμο που την ακολουθεί να εκτοξεύεται το 2017, όταν αποκάλυψε πως «είμαι transgender».