Μια 24χρονη ιταλίδα καλλονή που εργάζεται ως escort girl στη Ζυρίχη, κίνησε το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ, καθώς  βασική της ασχολία είναι η ικανοποίηση των αντρών κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Για τις υπηρεσίες της λαμβάνει 700 ευρώ σε κάθε ραντεβού.

Η αγγελία της βρίσκεται σε ιστοσελίδα, όπου και ο ενδιαφερόμενος διαβάζει «Η Μόνικα είναι μια νέα, δυναμική και γοητευτική κυρία. Δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια. Με τις τέλειες υπηρεσίες της η Μόνικα θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Κύρια περιοχή της είναι η Ζυρίχη».  Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να βρει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της κοπέλας, όπως ύψος (1,70 μ.), βάρος, μέγεθος στήθους, καθώς και φωτογραφίες.

«Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού», ανέφερε η Μόνικα μιλώντας στο ελβετικό δίκτυο Blick. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα δίπλα της έχουν βρεθεί αξιωματούχοι, ηγέτες και επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια του Οικονομικού Φόρουμ.

Πέρα από την αμοιβή τής κοπέλας, ο πελάτης πρέπει να νοικιάσει και δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Η Μόνικα κάθε μέρα κλείνει 5 ραντεβού κατά μέσο όρο.

«Αυτοί οι άνδρες αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν, μία φίλη», δηλώνει και προσθέτει «γνωρίζω ότι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εγώ αγαπάω τη δουλειά μου. Με κάνει να έχω εξουσία πάνω στους άνδρες».

Δείτε φωτογραφίες της ιταλίδας καλλονής…