Τιμές στον πατέρα και τον παππού από τον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Επισκέφτηκε το μαυσωλείο που υπάρχουν οι σοροί τους - Δείτε φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
7:52
24/12/2013
Τιμές στον πατέρα και τον παππού από τον Κιμ Γιονγκ-Ουν
2
loading

Το μαυσωλείο στο οποίο έχουν ενταφιαστεί οι ταριχευμένες σοροί του πατέρα του και του παππού του επισκέφτηκε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν, συνοδεία δεκάδων ανώτερων στρατιωτικών,  περίπου δέκα ημέρες μετά την εκτέλεση του θείου και μέντορά του Κιμ Γιονγκ-Ταέκ.

Ο Κιμ επισκέφθηκε το παλάτι του Ήλιου Κουμσουζάν όπου έχουν ενταφιαστεί ο ιδρυτής της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ-Σουνγκ και ο γιος του Κιμ Γιονγκ-Ιλ που πέθανε στις 17 Δεκεμβρίου του 2011 και τον οποίο διαδέχθηκε ο Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Η τηλεόραση της χώρας μετέδωσε εικόνες στις οποίες εμφανίζεται ο βορειοκορεάτης ηγέτης μπροστά από τα γιγιανταία αγάλματα των δυο προκατόχων του, συνοδευόμενος από δεκάδες ανώτερους στρατιωτικούς.

Ανάμεσα στους στρατιωτικούς που συνόδευαν το βορειοκορεάτη ηγέτη ήταν ο Τσόε Ριονγκ-Χάε, διευθυντής του πολιτικού τμήματος του στρατού, στενός συνεργάτης του Κιμ Γιονγκ-Ουν και ο Γιανγκ Γιονγκ-Ναμ, υπουργός Άμυνας.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται δώδεκα ημέρες μετά την εκτέλεση του Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ, θείου και μέντορα του βορειοκορεάτη ηγέτη, ο οποίος θεωρείτο ο υπ' αριθμόν δυο του καθεστώτος. Ο Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ συνελήφθη, δικάστηκε και εκτελέστηκε σε διάστημα μερικών ημερών, κατηγορούμενος για συνωμοσία κατά του καθεστώτος και για διαφθορά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Social Distortion

    Τρίτη φωτογραφία με πλάτη στον φακό βλέπετε κατα σειρά τον κομμουνιστή, Μπομπ ΣφουΓΚαράκη, Θοδωρη.

  2. avatar Αθηναίος

    Καραγκιοζιλίκια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει