Ένα ζευγάρι καθόταν σε καναπέ ανέμελο, μέχρι να γίνει κάτι που παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία. Ένας 41χρονος φέρεται να έγινε έξω φρενών και να πήγε να πνίξει τη φίλη του, όταν εκείνος αερίστηκε και εκείνη λέγεται πως του είπε πως αυτό που έκανε «μύριζε απαίσια».

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Κρίστοφερ Ράγκστνεϊλ άρπαξε το θύμα από τα μαλλιά στο σπίτι φίλου του στην πόλη Γουϊτσίτα Φολς του Τέξας, την Κυριακή (05/01). Σύμφωνα με όσα αναφέρει αστυνομική δήλωση στο KFDX-TV και όπως αναμεταδίδει η New York Post, ο άνδρας έγινε έξαλλος και άρχισε να πνίγει τη γυναίκα, όταν εκείνη σχολίασε την άσχημη οσμή.

«Είπε στον Κρίστοφερ ότι τα αέριά του μυρίζουν φρικτά και εκείνος τρελάθηκε. Πήγε από πίσω της και τύλιξε το ένα του χέρι στον λαιμό της με δύναμη», σημειώνει η αστυνομική αναφορά. Μάλιστα, το περιστατικό μπορεί να είχε χειρότερη κατάληξη, εάν ένας άλλος άνδρας δεν προλάβαινε να παρέμβει και στη συνέχεια να καλέσει την Αστυνομία.

Το θύμα είχε ένα κόκκινο σημάδι γύρω από τον λαιμό του και ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Ο Ράγκσντεϊλ συνελήφθη με την κατηγορία για την επίθεση. Την επόμενη ημέρα κατέβαλε το ποσό των 10.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.