Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον στραγγαλισμό μίας εγκύου από τον αδερφό της ο οποίος αρχικά είχε κάνει λόγο για αυτοκτονία της 23χρονης.

Ο 19χρονος Εντουάρντο Αρέβαλο αρχικά παρουσίασε τον θάνατο της αδερφής του ως αυτοκτονία, γράφοντας μάλιστα και ένα ψεύτικο σημείωμα το οποίο βρέθηκε από τους συγγενείς. Στο γράμμα η 23χρονη Βιριντιάνα Αρέβαλο «έγραφε» ότι ήθελε να σκοτωθεί.

Τελικά ο 19χρονος παραδέχθηκε τη δολοφονία και, σύμφωνα με το NBC News, είπε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της αδερφής του, η οποία σε ένα μήνα θα έφερνε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Εντουάρντο, κατά τη διάρκεια μίας συνεχιζόμενης οικογενειακής διαμάχης, πήγε στο δωμάτιό του και αποφάσισε πως είναι καιρός να σκοτώσει την αδερφή του επειδή τη θεωρούσε βάρος για την οικογένεια.

Έτσι, λοιπόν, σε μία στιγμή που η Βιριντιάνα καθόταν στον καναπέ του σπιτιού, ο αδερφός της την αιφνιδίασε και την έπνιξε.

Ωστόσο, στην ένορκη κατάθεση γίνεται λόγος πως ο δράστης «φοβούμενος ότι η αδερφή του μπορούσε να επανέλθει στη ζωή, τύλιξε το κεφάλι της με μαύρη ταινία και μετέφερε το κορμί της στο φορτηγό του»

Στη συνέχεια ο Εντουάρντο μετέφερε το πτώμα σε ένα χωράφι, περίπου 40 μίλια μακριά από το σπίτι, ενώ τελικά αποφάσισε να το μετακινήσει σε ένα πιο κοντινό μέρος, λέγοντας πως η οικογένειά του ήθελε να βρει που ήταν η Βιριντιάνα.

«Τη δολοφόνησα», είπε κατά την ομολογία του ο 19χρονος, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να προστατέψει την οικογένειά του και το αγέννητο παιδί από την αδερφή του. Πλέον, ο Εντουάρντο βρίσκεται στη φυλακή.

Death Investigation Update -Press Release:THE COLONY, TX – On December 22, 2019 at 07:43 A.M. The Colony Police…

Posted by The Colony Police Department on Monday, December 23, 2019