Ο μικρός Sasha, που το πραγματικό του όνομα είναι Alexander K, είναι ένα γελαστό μωρό που γεννήθηκε στην πόλη Τομσκ της Ρωσίας τον Απρίλιο χωρίς μάτια, παρουσιάζοντας το «σύνδρομο ανοφθαλμίας».

Είναι αγνώστου πατρός και η μητέρα του τον έδωσε για υιοθεσία. Η μητέρα του έμαθε ότι το παιδί της θα γεννηθεί χωρίς μάτια στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης και αντιλήφθηκε ότι δεν θα είχε τη δυνατότητα να τον αναθρέψει.

Η γιατρός του μικρού δήλωσε στους Siberian Times ότι ο μικρούλης είναι υγιέστατος. Μία νοσοκόμα που ειδικεύεται σε μωρά από ορφανοτροφεία πήρε τον Sasha από το Τομσκ στην Αγία Πετρούπολη όπου οι γιατροί εμφύτευσαν μικροσκοπικούς βολβούς στις κόγχες του 6 μηνών μωρού ώστε να μην αποκτήσει δυσμορφία το κρανίο του.

Η ίδια νοσοκόμα λέει ότι είναι ένα πολύ χαριτωμένο μωρό που όλο γελάει, παίζει και του αρέσει πολύ να κολυμπάει. Ο μικρός θα πρέπει να υποβάλλεται σε εμφύτευση βολβών κάθε έξι μήνες. Ο Sasha δεν θα καταφέρει να δει ποτέ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.