Διάσημοι σταρ, όπως ο Robert De Niro και Michael Douglas ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των πυρηνικών όπλων σε ένα βίντεο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ αυστριακή ηθοποιός Christoph Waltz και ο Matt Damon είναι επίσης ανάμεσα στα αστέρια που έχουν δανείσει τα πρόσωπα και τις φωνές τους στο δίλεπτο βίντεο της αντί-πυρηνικής εκστρατείας από την ομάδα Global Zero.

Ο συν-ιδρυτής της ομάδας Global Zero, Matt Brown, είπε ότι το βίντεο απευθύνει έκκληση προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τον Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν, που αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G8 στο Λονδίνο, τη Δευτέρα και τη Τρίτη.

«Ο μόνος τρόπος για την εξάλειψη της παγκόσμιας πυρηνικής απειλής, είναι να εξαλειφθούν όλα τα πυρηνικά όπλα» λέει ο πρωταγωνιστής του Βασικού Ενστίκτου, Michael Douglas.

Ήρθε η ώρα για να ορίσετε την πορεία του κόσμου ξανά από το μηδέν (χωρίς πυρηνικά όπλα)» λέει ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός.

Στο βίντεο συμμετέχουν και πολλοί άλλοι διάσημοι και βραβευμένοι αστέρες του κινηματογράφου όπως ο Alec Baldwin, ο John Cusack, ο Danny DeVito, η Whoopi Goldberg,η Zoe Kravitz, ο Martin Sheen και η Naomi Watts.