Μία καθηγήτρια μόλις 23 χρονών συνελήφθη καθώς έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της. Η Talia Warner η οποία δίδασκε Υγεία στο Λύκειο Somerset κατηγορείται ότι παρέσυρε τον ανήλικο μαθητή της στο σπίτι της και έκανε σεξ μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση παιδιού δευτέρου βαθμού, για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για τη διευκόλυνση ενός εγκλήματος σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, για δελεασμό παιδιού, για την πρόκληση παιδιού άνω των 13 ετών να βλέπει ή να ακούει σεξουαλική δραστηριότητα, εκθέτοντας ένα παιδί σε επιβλαβές υλικό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Την αποκάλυψη της δράσης της «καθηγήτριας του σεξ» έκαναν ένας καθηγητής και μαθητές του σχολείου οι οποίοι είχαν εντοπίσει την περίεργη «σχέση» των δυο.

Το παιδί αρχικά αρνήθηκε ότι είχε συμβεί κάτι όταν ερωτήθηκε, αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι μαζί με την καθηγήτρια του είχαν ανταλλάξει πρόστυχες φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο στο Snapchat μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, η νεαρή καθηγήτρια πιστεύεται ότι έχει στείλει περίπου δέκα πρόστυχες εικόνες και βίντεο στο αγόρι. Μάλιστα, στο ένα από αυτά τα βίντεο, η καθηγήτρια φέρεται να αυνανιζόταν.

Μετά από αυτές τις συνομιλίες, καθηγήτρια και μαθητής τον Νοέμβριο κάθισαν στο αμάξι της και φιλήθηκαν αλλά και χάιδεψε σεξουαλικά ο ένας τον άλλον.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, το ζευγάρι έκανε σεξ στο σπίτι της καθηγήτριας στη λίμνη Bear αφού πήγε με το αυτοκίνητο της και τον πήρε από ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Η καθηγήτρια προσελήφθη στο συγκεκριμένο σχολείο το Σεπτέμβριο του 2018 και ήταν η πρώτη μόνιμη δουλειά της ως καθηγήτρια. Ωστόσο, στα μέσα Φεβρουαρίου, τέθηκε εκτός ενώ ήταν σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας σε βάρος της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.