Έρευνα για το περιστατικό με τον γιο του Σαλβίνι να οδηγεί τζετ σκι της Αστυνομίας

Ο επικεφαλής της Λέγκας είχε προσπαθήσει να «μαζέψει» το θέμα, αλλά προέκυψαν εξελίξεις


ΚΟΣΜΟΣ
23:20
23/08/2019
Έρευνα για το περιστατικό με τον γιο του Σαλβίνι να οδηγεί τζετ σκι της Αστυνομίας
loading

Τη διεξαγωγή έρευνας για πιθανή δίωξη κατ' αγνώστων, αναφορικά με το περιστατικό της 30ής Ιουλίου, όταν ο 16χρονος γιος του Ματέο Σαλβίνι, τότε υπουργού Εσωτερικών, καταγράφηκε στο τιμόνι ενός τζετ σκι της Αστυνομίας, στην παραλία του Μιλάνο Μαρίτιμα, συνοδεία ενός αστυνομικού σε υπηρεσία, διέταξε η εισαγγελία της Ραβέννας.

Σύμφωνα με τον φάκελο που απέστειλε η Εισαγγελία στο υπουργείο των Εσωτερικών, ζητείται από το Μέγαρο του Βιμινάλε να παραχωρήσει στοιχεία για την ταυτότητα των δύο αστυνομικών, που στη διάρκεια του επεισοδίου προσπάθησαν να παρεμποδίσουν δημοσιογράφο της εφημερίδας La Repubblica να απαθανατίσει τη σκηνή.

Ο Σαλβίνι είχε προσπαθήσει εκείνην την εποχή να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αποφύγει όποια άλλη δημοσιότητα, δηλώνοντας: «Ο γιος μου στο τζετ σκι της Αστυνομίας; Ήταν ένα πατρικό λάθος». Ο επικεφαλής της Λέγκας είχε προσθέσει πως «οι αστυνομικοί δεν φέρουν καμία ευθύνη, απεναντίας τους ευχαριστώ γιατί καθημερινά ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους για την ασφάλεια της χώρας».

Ωστόσο, σχεδόν αμέσως και το αντίστοιχο Αστυνομικό Τμήμα της Ραβέννας διέταξε διοικητική έρευνα για την ανάρμοστη χρήση μέσων. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κλήθηκε να καταθέσει και ο παρών στο επεισόδιο δημοσιογράφος της Repubblica Βαλέριο Λο Μούτσιο, ο οποίος δημοσίευσε και το αντίστοιχο βίντεο, που αποδεικνύει τη... βόλτα του νεαρού Σαλβίνι με το τζετ σκι της Αστυνομίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει