«Δε θα αποδεχθώ ποτέ μέτρα όπως της Κύπρου»

Ενοχλημένος με τις αποφάσεις της Ευρώπης ο Ρουμάνος πρόεδρος


ΚΟΣΜΟΣ
13:16
29/03/2013
«Δε θα αποδεχθώ ποτέ μέτρα όπως της Κύπρου»
4
loading

«Αυτό που συνέβη στην Κύπρο μας δείχνει ότι η Ευρώπη δύο ταχυτήτων είναι πιθανή οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Τράιαν Μπασέσκου, τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα δεχθεί παρόμοια μέτρα στη χώρα του.

«Είναι καίριας σημασίας η επιτάχυνση της διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης στη Ρουμανία. Και το λέω ενώπιον ανθρώπων που μπορούν εύκολα να το καταλάβουν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ταραγμένη. Αποφάσεις όπως αυτή για την Κύπρο θα ήταν αδύνατο να τις φανταστεί κανείς λίγα χρόνια πριν», σημείωσε ο πρόεδρος της Ρουμανίας.

«Σε ό,τι με αφορά, τουλάχιστον, σας εγγυώμαι ότι ποτέ δεν θα ασπαστώ τέτοια μέτρα και ποτέ δεν θα αποδεχθώ τέτοια μέτρα», διαμήνυσε ο κ. Μπασέσκου μιλώντας στο ετήσιο Συνέδριο Νομικών, στο Βουκουρέστι.

«Παρ' όλα αυτά, αυτό που συνέβη στην Κύπρο μας έδειξε ότι συχνά αμφισβητούνται αρχές, οι οποίες διακηρύσσονταν επί χρόνια. Ακόμη περισσότερο μας δείχνει ότι η δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ακόμη εύθραυστη και ότι η Ευρώπη δύο ταχυτήτων είναι ακόμη πιθανή», τόνισε, καταλήγοντας, ο Ρουμάνος πρόεδρος.

Δείτε εδώ όλες τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο με συνεχή ενημέρωση από το newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Kanenas

  Άσε μας τα 'παν και άλλοι. Ηρωικά Ναι σε όλα, ηρωικά Όχι που σε 2 μέρες γίνονται ναι. Όταν έρχεται η στιγμή όλοι σας κάτι παθαίνετε φαίνεται και το γυρίζετε το παραμύθι. Εκτός και αν ανεβάσετε το κασέ εξαγοράς σας με τέτοιες ψευτοδηλώσεις.

 2. avatar nikos xasapis

  χοχοχο έτσι λέγανε και αυτοί...ποιος εισε ο τσίπρας της ρουμανίας ?

 3. avatar KR

  Ποτέ μη λες ποτέ

 4. avatar Τάσος

  Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει