Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Εντι Φίσερ, στο σπίτι του στο Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, μετά από μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Ο Φίσερ, που έγινε γνωστός όχι τόσο για το υποκριτικό ή ερμηνευτικό του ταλέντο αλλά για τους πολλούς γάμους του με διάφορες σταρ του Χόλιγουντ, είχε χειρουργηθεί πρόσφατα στο γοφό.

Από το 1959 έως το 1964 ήταν παντρεμένος με την απόλυτη σταρ της εποχής Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ο Φίσερ είχε εγκαταλείψει την πρώτη σύζυγο του, τη γνωστή ηθοποιό των μιούζικαλ Ντέμπι Ρέινολντς για να γίνει ο τέταρτος από τους οκτώ συζύγους της Τέιλορ.

Στη συνέχεια ο Φίσερ παντρεύτηκε για τρία χρόνια με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Κόνι Στίβενς. Συνολικά παντρεύτηκε πέντε φορές.

Η απαλή φωνή του Φίσερ έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με την παρουσίαση των μουσικών ποπ τσαρτς της δεκαετίας του ’50. Κάθε παρουσίαση ήταν και μια ακόμα μεγάλη του επιτυχία.

Επίσης στη διάρκεια της δεκαετίας του ’50 ήταν ο οικοδεσπότης επιτυχημένων μουσικών τηλεοπτικών εκπομπών και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στο Χόλιγουντ που πάντα εντυπωσίαζε με τη νεανική του εμφάνιση σε διάφορους δεύτερους ρόλους.