Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:00, μετά από εννέα ώρες η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που βρέθηκε στην τρίτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, η οποία φαίνεται πως ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε χωρίς ξεκάθαρα αποτελέσματα, ενώ από την σορό της 29χρονης λήφθηκαν δείγματα τα οποία στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανώς να δείξουν και τα ακριβή αίτια θανάτου της 29χρονης, σύμφωνα με το politis.com.cy.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος ίλαρχος φαίνεται να στραγγάλισε το θύμα, ακολουθώντας, δηλαδή, την ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποίησε και στις υπόλοιπες δολοφονίες, πλην αυτής της 30χρονης, που ανασύρθηκε από το πηγάδι στην Ορούντα, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής της Scotland Yard Ανδρέας Μαρνερίδης, στην παρουσία της ιατροδικαστών της Κυπριακής Δημοκρατίας Αγγελικής Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Στο μεταξύ σήμερα εγκρίθηκε από το Δικαστήριο το έβδομο διατάγματα 8ήμερης προσωποκράτησης για τον 35χρονο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνο.