Τέσσερα άτομα, δύο κοπέλες και δύο άντρες, ένας εκ των οποίων είναι γιος αστυνομικού, συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας δύο αντρών προκειμένου μία από τις κοπέλες να κάνει σέξι με τα πτώματά τους.

Ο 19χρονος Adam Landerman, η 18χρονη Alisa Massaro, η 18χρονη Bethany McKee και ο 24χρονος Joshua Miner είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για το φρικιαστικό έγκλημα.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την διαβόητη υπόθεση των Joliet Murders είναι σοκαριστικές.

Σύμφωνα με τον 24χρονο Joshua Miner, εραστή της 18χρονης, πρόθεσή του ήταν να εκπληρώσει μία φαντασίωση που του είχε εκφράσει στο παρελθόν η κοπέλα του που ήταν να κάνει σεξ με ένα πτώμα.

Οπότε, έπεισε τον 19χρονο Adam Landerman, ο οποίος είναι και γιος αστυνομικού αλλά και την και την 18χρονη Bethany McKee να τον βοηθήσουν να κάνει το «όνειρό» της πραγματικότητα.

Συνάντησαν κάπου τους 22χρονους φίλους και αριστούχους μαθητές, Eric Glover και Terrence Rankins και τους δελέασαν να πάνε στο σπίτι του Miner με την υπόσχεση ότι θα κάνουν σεξ με την Bethany. Εκεί τους στραγγάλισαν μέχρι θανάτου.

Στην συνέχεια ο Miner,ζήτησε από την 18χρονη να εκπληρώσει την φαντασίωσή της και να κάνει σεξ με αυτούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο άντρες και η 18χρονη άπλωσαν ένα σεντόνι πάνω από τα πτώματα και επιδόθηκαν όλοι μαζί σε ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα όταν τους βρήκε η αστυνομία, τρεις από τους συνεργούς έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια ενώ στα πρόσωπα των νεκρών είχαν βάλει σακούλες. Αρχικά δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν την αποτρόπαια πράξη τους, όμως στη συνέχεια άρχισαν να αλλάζουν λίγο τις ιστορίες τους λέγοντας ότι ένας από τους δύο 22χρονους πήγε να βιάσει μία από τις κοπέλες.

Αυτή την στιγμή το ζεύγος των πρωταγωνιστών βρίσκεται στη φυλακή, ενώ οι δυο συνεργοί τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 10 εκ. δολάρια ο καθένας.


Adam Landerman, Alisa Massaro, Bethany McKee και Joshua Miner


Eric Glover και Terrence Rankins