Συνεχίζονται σήμερα, για 20ή ημέρα, και με τη συνδρομή σόναρ οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για ανεύρεση των πτωμάτων που άφησε πίσω του ο serial killer στην Κύπρο.

Χθες, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με την ανάσυρση του τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε σε βάθος τριών μέτρων στη λίμνη στο Μιτσερρό, έκει όπου οι Αρχές αναζητούν τις σορούς των Maricar Valdez, Livia Florentina και Elena Natalia.

Το σύστημα σόναρ, το οποίο φτάνει σήμερα στη Μεγαλόνησο, θα αρχίσει έρευνες από την Κόκκινη Λίμνη, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μια με δύο ημέρες. Ακολούθως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα politis.com.cy, θα συνδράμει τις προσπάθειες στη λίμνη Μεμί, όπου πιθανόν να χρειαστεί παραπάνω χρόνος.

Τα στοιχεία που θα καταγράψει το σύστημα αναμένεται να ρίξουν φως σε πολλά σημεία στις δύο λίμνες όπου φαίνεται να… έκρυψε τα θύματά του ο «Ορέστης», κάτι που μέχρι στιγμής ήταν αρκετά δύσκολο.

Χθες βράδυ, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με το αντικείμενο που ανασύρθηκε χθες από την Κόκκινη Λίμνη.