Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 25 μαθητές δημοτικού στην Τουρκία, αφού ένας συμμαθητής τους που είχε πέσει θύμα bullying έβαλε υγρή κόλλα στα μπουκάλια τους με νερό ως πράξη εκδίκησης.

Ο δολοπλόκος 9χρονος μπήκε κρυφά στην τάξη όταν τα άλλα παιδιά βρίσκονταν στο προαύλιο για το μάθημα της γυμναστικής στην περιοχή του Γιλντιρίμ.

Άνοιξε όλα τα μπουκάλια νερό, έριξε μέσα υγρή κόλλα και έπειτα αντικατέστησε τα καπάκια. Αργότερα οι διψασμένοι συμμαθητές του – στο σχολείο της δυτικής τουρκικής επαρχίας της Μπούρσα – επέστρεψαν από το μάθημα γυμναστικής και πήγαν κατευθείαν στα μπουκάλια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, 25 από αυτούς μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ένας από τους γονείς των παιδιών δήλωσε: «Ένας μαθητής έβαλε κόλλα στα μπουκάλια των παιδιών μας και τώρα τα φροντίζουν οι γιατροί. Ευτυχώς όλα μοιάζουν να είναι καλά».

Ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη και είπε στους καθηγητές ότι εκδικήθηκε τους συμμαθητές του γιατί τον εκφόβιζαν.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου τόνισε ότι κανένας από τους μικρούς μαθητές δεν είχε κάτι σοβαρό και όλοι επέστρεψαν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Η αστυνομία είναι απίθανο να επέμβει καθώς το ηλικιακό όριο τιμωρίας ενός εγκλήματος στην Τουρκία είναι τα 14 έτη.