Τι περιλαμβάνει η καλύτερη δουλειά στον κόσμο που αμείβεται με 85.000 ευρώ

Το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου, ποια προσόντα θα εκτιμηθούν


ΚΟΣΜΟΣ
12:25
07/02/2019
Τι περιλαμβάνει η καλύτερη δουλειά στον κόσμο που αμείβεται με 85.000 ευρώ
3
loading

Θα έλεγε κανείς πως η δουλειά με απολαβές 85.000 ευρώ τον χρόνο δεν χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για να χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο. Αλλά εν προκειμένω τα υπόλοιπα στοιχεία είναι εξίσου καλά με την εξαιρετική αμοιβή. Και η αγγελία γίνεται ακόμα καλύτερη, διότι τα καθήκοντα του ανθρώπου, που θα αναλάβει τη δουλειά αυτή, είναι να δοκιμάζει και να αξιολογεί πολυτελή προϊόντα και υπηρεσίες, πριν αυτά βγουν στην αγορά.

Η φημισμένη HushHush, με έδρα το Λονδίνο, εξειδικεύεται στην παροχή πολυτελών υπηρεσιών και αγαθών και οι λάτρεις της χλιδής πίνουν νερό στο όνομά της. Τώρα, η εταιρεία αναζητά Luxury Product Tester, δοκιμαστή, δηλαδή, πολυτελών προϊόντων, ο οποίος θα αξιολογεί τα προϊόντα της πριν αυτά διατεθούν στο κοινό.

Ορισμένα από τα πιο ακριβά «αντικείμενα» στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι ένα κάστρο στη Γαλλία αξίας 70 εκατ. ευρώ, ρολόι αξίας 62 εκατ. ευρώ, σούπερ γιοτ αξίας 53 εκατ. ευρώ αλλά κι ένα τζετ αξίας 20 εκατ. ευρώ. Ως δοκιμαστής προϊόντων, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα κληθεί να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο και δυσβάσταχτο έργο, να δοκιμάζει τέτοια προϊόντα, να ελέγχει το στιλ, την άνεση που προσφέρουν, την απόδοσή τους και αν είναι πράγματι κατάλληλα να συμπεριλαμβάνονται στον «κατάλογο» της εταιρείας, και να γράφει την ανάλογη έκθεσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διακρίνονται από πάθος για τα ταξίδια, την τέχνη και τη μόδα, να είναι παρατηρητικοί και να προσέχουν τις λεπτομέρειες και να εκτιμούν τα πιο κομψά και ωραία πράγματα στη ζωή.

Οι υποψήφιοι θα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τους έμπιστους προμηθευτές της εταιρείας, οπότε θα πρέπει να είναι διακριτικοί, κοινωνικοί και να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία.

Η θέση περιλαμβάνει τη δοκιμή προϊόντων σε μεγάλο φάσμα τομέων και ειδών, από αεροσκάφη, αυτοκίνητα, αντικείμενα τέχνης και μόδα μέχρι κοσμήματα, έπιπλα και πολλά άλλα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγαπούν τη γνώση και να μαθαίνουν γρήγορα.

Ο υποψήφιος που τελικά θα επιλεγεί θα πρέπει να ταξιδεύει πολύ, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, καθώς θα κληθεί να επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, ιδιωτικά νησιά και σημεία προς πώληση σε όλο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εδώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Να θέσεις εργασίας

    Και μάλιστα δημόσιες Μια ιδέα για την κυβέρνηση που τώρα διοριζει αβέρτα να προσλάβει και δύο τρεις χιλιάδες τέτοιους Θα δείξουμε και στους ξένους δηλαδή ότι μας ήρθε η ανάπτυξη

  2. avatar εργαζομενος στα…

    85000 μεικτα τον χρονο παιρνω και εγω εδω στο ελλαδισταν στα 39 μου με απολυτηριο λυκειου. δεν θελω να πω ποια εταιρια εχει να κανει με πετρελαια οποτε γιατι να ξενιτευτω?

  3. avatar Αξιολογηση

    Θα αξιολογήσουν με την αίτηση τον αξιολογούντα των προϊόντων και υπηρεσιών,αν το κάνουν καλά,τι χρειάζεται ο αξιολογητής? Είναι πολλά τα προϊόντα υπηρεσίες? Χα Χα Χα............

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει