Όταν δεν κάθεται πίσω από το πελώριο γραφείο στον επενδυτικό κολοσσό που διοικεί, το αφεντικό της Goldman Sachs μεταμορφώνεται σε DJ D-Sol και παίζει μουσική σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Ο νέος (από τις αρχές του 2018) διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας τα αποδίδει μάλιστα όλα στον δημοφιλή DJ και μουσικό παραγωγό Paul Oakenfold, ο οποίος τον γνώρισε με τη σειρά του σε εκείνους τους DJs που θα τον μυούσαν στην τέχνη των decks.

Ο Σόλομον έπαιζε για χρόνια μουσική σε περιφερειακά κλαμπ του Μπρούκλιν με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, μόνο που το κρατούσε μόνο γι’ αυτόν. Σε ένα τέτοιο τον άκουσε μια μέρα ο Oakenfold και είδε «πως είχα τελικά κάποια προσόντα», καλώντας τον να παίξει πριν από αυτόν σε ένα γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης.

«Του είπα πως δεν το έχω ξανακάνει αυτό», λέει ο γενικός, «μου είπε ‘‘κοίτα, μιλάμε για μία ώρα. Διάλεξε 10 κομμάτια που θες να μειξάρεις και κάνε λίγη εξάσκηση’’». Έτσι ξεκίνησε να παίζει σε κλαμπ, επειδή όμως ήταν αυτός που ήταν ο κόσμος άρχισε να τον ακολουθεί, θέλοντας να ακούσουν το μεγαλοστέλεχος να καταβυθίζεται στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τον Ιούλιο του 2018 οι «New York Times» αποκάλυψαν το παράξενο χόμπι του, κάνοντας ευρύτερα γνωστό το alter ego του D-Sol. Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησε και το πρώτο του σινγκλ («Don’t Stop»), που έγινε δημοφιλέστατο στην πλατφόρμα μουσικής Spotify!

«Ξέρω πως είναι κάτι διαφορετικό από όσα θα έκανε ένας άνθρωπος με τη θέση μου, γιατί όχι όμως;», αναρωτιέται ο μεγαλοπαράγοντας της Γουόλ Στριτ…