Οι κάμερες ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στο Κρόιντον του Λονδίνου καταγράφουν τις τρομακτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα κρατώντας στο χέρι του τσεκούρι.

Ο άνδρας είχε μέρος του προσώπου του καλυμμένο με κασκόλ και μπήκε στο κατάστημα με απειλητικές διαθέσεις, επιδεικνύοντας το μικρό τσεκούρι που κρατούσε. Έντρομοι πελάτες και μέλη του προσωπικού μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως ο άγνωστος προκάλεσε αρκετές ζημιές στο σούπερ μάρκετ και αποχώρησε πριν την άφιξη των αστυνομικών.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις 22:14 το βράδυ σε ένα σούπερ μάρκετ της οδού Purley Way καθώς υπήρξαν αναφορές για έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του τσεκούρι. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου πληροφορήθηκαν ότι ο άνδρας είχε προκαλέσει ζημιές στο κατάστημα. Έγινε έρευνα στην περιοχή, αλλά ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη. Αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Κρόιντον ερευνούν την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ δήλωσε: «Με ανακούφιση επιβεβαιώνουμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του σοκαριστικού αυτού περιστατικού στο κατάστημά μας στην οδό Purley Way. Είμαστε δίπλα στην αστυνομία στις έρευνες που διεξάγει».

Το βίντεο της επίθεσης δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τις αντιδράσεις των χρηστών. «Ειλικρινά ελπίζω ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ελπίζω επίσης ότι ο τύπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται πριν σκοτώσει κανέναν», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Ορκίζομαι ότι κάτι βάζουν στο νερό που πίνουμε! Τι στο καλό συμβαίνει με τους ανθρώπους. Όλος ο κόσμος έχει γίνει βίαιος».