Οι αρχές στην πόλη Σαλίνας της Καλιφόρνια ψάχνουν να βρουν έναν νεαρό άνδρα που επί τρεις ολόκληρες ώρες έγλειφε το κουδούνι ενός σπιτιού.

Οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της οικογένειας Dungan κατέγραψαν το περιστατικό και σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας ονομάζεται Roberto Daniel Arroyo και είναι 33 ετών.

«Νόμιζα πως τα έχω δει όλα, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό KION ο γείτονας, Francisco Javier Estrada.

«Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μας το γεγονός ότι η εικόνα είναι τόσο καθαρή που δεν μας πήρε πολύ για να αναγνωρίσουμε το άτομο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Miguel Cabrera.

«Εκ των υστέρων το βλέπεις και γελάς. Δεν έχει βλάψει κανέναν, δεν έκανε κάποια ζημιά», σημειώνει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Sylvia Dungan η οποία τόνισε πως τις ώρες που έλαβε χώρα το περιστατικό, στο σπίτι βρίσκονταν μόνο τα παιδιά της τα οποία κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Arroyo θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.