Ένα 6χρονο αγόρι βρίσκεται σε κώμα, αφού ο πατέρας του φέρεται να το ξυλοκόπησε με μία ηλεκτρική σκούπα, επειδή δεν είχε κάνει τα μαθήματά του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μεχμέτ Αλί Γ.  για την επίθεση στην πόλη Ισκεντερούν της επαρχίας Χατάι στη νότια Τουρκία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πατέρας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε βάναυσα το μικρό αγόρι, ονόματι Μερτκάν, με τον μεταλλικό σωλήνα της σκούπας γιατί «ήταν αδιάβαστος».

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο στο σημείο και το αγόρι βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του μετά τον ξυλοδαρμό. Ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ισκεντερούν και εσπευσμένα στην εντατική μονάδα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο Μερτκάν βρίσκεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Η μητέρα του παιδιού και πρώην γυναίκα του Μεχμέτ Αλί Γ. δήλωσε: «Ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μόλις έμαθα τι έγινε. Όταν είδα τον γιο μου ήταν γεμάτος μελανιές. Τον είχε δείρει με το μεταλλικό ραβδί της ηλεκτρικής σκούπας γιατί δεν είχε κάνει τα μαθήματά του. Ο γιος μου κινδυνεύει να πεθάνει. Με έδερνε και εμένα κάθε μέρα. Γι’ αυτό πήραμε διαζύγιο».

Η μητέρα του δράστη δήλωσε επίσης: «Ο γιος μου με έδερνε και εμένα κάθε μέρα. Του έκανα καταγγελία, αλλά απείλησε ότι θα με σκοτώσει και την απέσυρα».