Άφωνοι έμειναν οι δάσκαλοι ενός δημοτικού σχολείου στην επαρχία Χεμπέι στην Κίνα, όταν αντίκρισαν τα σημάδια κακοποίησης που έφερε στο σώμα του ένας 7χρονος μαθητής.

Το μικρό αγόρι είχε υποστεί εγκαύματα στα γεννητικά του όργανα και στο εσωτερικό των μηρών του, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να καλέσουν τον πατέρα του.

Εκείνος δεν είχε ιδέα για την κακοποίηση που βίωνε ο μικρός από την δεύτερη σύζυγό του, Xiao Jie την οποία και κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η γυναίκα με το αγγελικό πρόσωπο έκρυβε έναν σατανικό χαρακτήρα, καθώς, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, υπέβαλλε σε μαρτύρια τον 7χρονο για τουλάχιστον έξι μήνες.

Το παιδί μεγάλωσε με τους παππούδες του και μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα του και της μητριάς του πριν λίγους μήνες. Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία, η σατανική μητριά το υποχρέωνε να πίνει απολυμαντικό, του έδενε με λαστιχένια ζώνη τα γεννητικά του όργανα τα βράδια για να εμποδίζει την ούρηση και του έριχνε καυτό νερό!

Οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί στο νοσοκομείο της Χαϊζίνγκ διαπίστωσαν εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα γεννητικά του όργανα και στο εσωτερικό των μηρών του καθώς επίσης και εγκαύματα πρώτου βαθμού στο στομάχι του.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητριάς και συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν τα κίνητρα της απάνθρωπης συμπεριφοράς της.