Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Τίτουσβιλ της Φλόριντα βρήκε τον τρόπο να τρομάξει και να διώξει τον γυμνό εισβολέα από τη βεράντα της.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής η Pennelope Pettersen άκουσε θόρυβο στη βεράντα της. Σηκώθηκε από το κρεβάτι της και έκπληκτη διαπίστωσε κοιτώντας μέσα από τα στόρια ένα γυμνό άνδρα να περιφέρεται στη βεράντα του σπιτιού της.

«Πάντα κοιτάζω πρώτα. Άνοιξα τα στόρια και είπα “τι στο καλό; αυτή δεν είναι η γάτα μου!”» σχολίασε η ηλικιωμένη γυναίκα που αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στον νεαρό. Έβγαλε τη μασέλα της και φώναξε «γιαγιά χωρίς δόντια!». Κάπως έτσι ο νεαρός έγινε καπνός.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία του Τίτουσβιλ, εντόπισε και συνέλαβε τον άνδρα. Πρόκειται για τον 28χρονο Άξελ Ριβέρα ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη και επίδειξη γεννητικών οργάνων. Κατά την ακρόαση ο εισαγγελέας ανέφερε πως πιθανότατα το αλκοόλ ευθύνεται για την συμπεριφορά του 28χρονου άνδρα.

Ο Ριβέρα κρατείται στη φυλακή του Brevard και μπορεί να αφεθεί ελεύθερος σε περίπτωση που καταβάλει εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων.