Η Λίντσεϊ Χέντερσον παντρεύτηκε στις αρχές Αυγούστου τον αγαπημένο της Σον στη Σαντορίνη και το Σάββατο 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη δεξίωση για το γάμο τους, αυτή τη φορά στην πατρίδα τους, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Το κέφι είχε ανάψει, οι 100 καλεσμένοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους, το ίδιο και το νιόπαντρο ζευγάρι. Όταν κάποια στιγμή ο dj έβαλε το αγαπημένο τραγούδι της 30χρονης νύφης, το «C’est La Vie» των B*Witched, που είχε σημειώσει επιτυχία στα τέλη των 90s, εκείνη κατενθουσιάστηκε. Τόσο που άρχισε να επιδίδεται σε εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες.

Σε μια από αυτές πήδηξε στον αέρα, αλλά στην προσγείωση όλα πήγαν στραβά. Προσγειώθηκε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στα δυο της πόδια. Δεν το έβαλε κάτω όμως και ως εκ θαύματος συνέχισε να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς δεν αισθανόταν κάποια ενόχληση και ούτε είχε καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς.

Τις επόμενες ημέρες όμως τα πόδια της άρχισαν να πρήζονται και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, με αποτέλεσμα η δασκάλα από το Μπέρμιγχαμ να επισκεφθεί το νοσοκομείο έπειτα από δύο 24ωρα. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν την έκταση του προβλήματος. Στο δεξί πόδι είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης, ενώ στο αριστερό είχε τρία σπασμένα κόκκαλα. Το αποτέλεσμα ήταν να της τοποθετηθεί γύψος και στα δύο πόδια, ενώ θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί για τον Απρίλιο του 2019 το προγραμματισμένο ταξίδι του μέλιτος στα νησιά Μπαρμπάντος.

«Οι γιατροί μου ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορώ να πετάξω και η αλήθεια είναι πως αυτό με πόνεσε. Έχω ακόμα κάποιες μέρες για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω ώστε να επιστρέψω στη δουλειά. Επί δυόμιση χρόνια προγραμματίζαμε τα του γάμου μας. Είχαμε έναν τέλειο γάμο στη Σαντορίνη, μια εξαιρετική δεξίωση και να ποια είναι η κατάληξη», λέει η Λίντσεϊ που παραμένει αισιόδοξη: «Θα μπορούσαν όμως να είναι και χειρότερα, οπότε το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό όλο αυτό».