Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία ανακάλυψε ότι ένα νικητήριο κουπόνι του λόττο αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών βρισκόταν κολλημένο στο ψυγείο τους για περισσότερο από δύο μήνες.

Ο Άλαν και η Κιμ Έλιοτ άνοιγαν το ψυγείο καθημερινά, χωρίς να γνωρίζουν ότι το κουπόνι που είχαν τοποθετήσει ανάμεσα σε δύο μαγνητάκια ήταν το τυχερό που κέρδιζε ένα εκατομμύριο λίρες, σε κλήρωση του «EuroMillions» που είχε πραγματοποιηθεί το Μάρτιο.

Πριν λίγες μέρες, ο Άλαν αποφάσισε να κοιτάξει στην εφημερίδα το νικητή της κλήρωσης, όταν έκπληκτος έμαθε ότι ήταν ο ίδιος. Πήγε αμέσως να το εξαργυρώσει και σήμερα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αν και το ζευγάρι έχασε 7.500 λίρες, επειδή δεν εξαργύρωσε το κουπόνι έγκαιρα, ο 46χρονος Άλαν και η 45χρονη Κιμ δεν ανησυχούν καθόλου, και έχουν ήδη σχεδιάσει πως θα ξοδέψουν το υπέρογκο ποσό. Σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο.

«Πήγα στο πρακτορείο και έμαθα πως κέρδισα ένα εκατομμύριο λίρες. Δεν το πίστευα στην αρχή και νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος του ποσού, έτρεξα στο σπίτι για να ενημερώσω τη γυναίκα μου», δήλωσε ο Άλαν.

«Ο Άλαν με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε κάτι σημαντικό να μου πει. Εγώ φοβήθηκα ότι συνέβη κάτι κακό και έβαλα τα κλάματα. Μετά από λίγο μπήκε στο σπίτι και μου είπε: «Είμαστε εκατομμυριούχοι». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και χρειάστηκα λίγη ώρα για αν το συνειδητοποιήσω», δήλωσε η 45χρονη.